SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

Valimiz Mustafa MASATLI’nın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Valimiz Mustafa MASATLI’nın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Bu haber 03 Aralık 2020 - 14:46 'de eklendi ve 229 views kez görüntülendi.

“Hızla değişen ve gelişen dünyamızda, özellikle son yıllarda ülkemizde engelliler konusunda çok önemli adımlar atıldığı ve gelişmelerin kaydedildiği bir gerçektir.  Engelli bireylere yönelik yapılan bu çalışmalar, sadece engelli bireyleri ve ailelerini değil, toplumun her kesiminden bireyleri yakından ilgilendirmektedir. Dolayısıyla toplumdaki her bireyin engellilere yönelik farkındalığını arttırmak büyük önem arz etmektedir.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle hemşerilerimizi, engellilerimize karşı daha bilinçli, daha duyarlı, dahası sorumlu bir anlayışla yardımcı ve destek olmaya, onların sorunlarını kendi sorunlarımız bilerek yaşamaya davet ediyorum. Bu anlamda gerek kamu kurumlarının gerek sivil toplum kuruluşlarının gerekse bireysel olarak tüm vatandaşların engelli vatandaşlarımızın bu gayretine destek olmaları ve hayatlarını kolaylaştırmaları hem vicdani hem de sosyal bir sorumluluktur.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da toplumumuzun ayrılmaz bir parçası olan engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözümüne öncelik vermeye ve toplumla bütünleşmelerini sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz. Devlet olarak, engelli bireylerin tüm yaşamsal aktivitelerinde kendilerine hayatı kolaylaştırıcı çalışmaları tam bir diyalog ile gerçekleştireceğimizi belirtirken, herkesin her an engelli olabileceği gerçeğinden hareketle tüm vatandaşlarımızın duyarlılığıyla engellilerimize ilgisini esirgemeyeceğine inanıyor, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle tüm engellilerimize sağlık, mutluluk ve engelleri aşma azmi diliyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA